keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Aluekisat

Lauantain aluekisat alkoi meijän osalta melko onnistuneella aamuharkalla. Kisasuoritukseen tarvittiin kuitenkin vielä sitä tekemisen meininkiä ja ilmaisua lisää. Hyvillä fiiliksillä ruvettiin meikkailemaan, laittamaan hiuksia ja syömään. Meillä oli tosi paljon aikaa hengailla kisahallilla ennen kuin alotettiin oma kisalämppä ja otettiinkin kuvia heti marssin jälkeen ja käytiin myös ulkona piristymässä. 






Kisasuoritukseen valmistautuminen suju hyvin ja ehittiin tekemään hyvin osia sun muita juttuja:). Ennen kun päästiin matolle jouduttiin odottamaan kauan, että kuuluttaja sai kuulutettua monet pisteet siihen väliin, mut se ei meijä fiilistä laskenu!




Kisasuoritus oli onnistunut! Fiilis oli kohillaan ja tuntu tosi ihanalta esiintyä yleisölle. Monet kymmenet kokonaiset ei siis olleet menneet hukkaan ja meidät palkittiin aherruksesta.



Parannettavaa jäi kuitenkin ensikisoihin, joten uurastus senkun jatkuu treenisalilla niin saadaan kaikki epävarmuudet tasapainoissa ja muissa kohissa pois. ;)



Pisteiksi saatiin 5.53, 3.60, 8.50 ja yhteensä 17.63. Se riitti toiseen sijaan.



Onnittelut kaikille mitalisteille ja nähään taas kisoissa! :)

9 kommenttia:

Saaruska kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihan mahtava suoritus! Yleisössäkin joku huokaisi, että nyt tuli kyllä kyyneleet silmiin :). Samalla tunteella ja kovalla työllä eteenpäin vaan!

Saaruska kirjoitti...

Pakko lisätä vielä, et puvut on aevan mahtavat ja niitä on kehuttu niin paljon! Samoin kuin teitä :).

Anonyymi kirjoitti...

Hahah! Tosi kivat joukkue one piecet <3 Teil on upee ohjelma ja vedätte aina niin aidolla tunteella ei sitä voi ku vaan ihailla. Muutenkin teil on ihana ohjelma! Tsemppii viel tuleviin kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Ootte upeita! Yks hienoimmista ohjelmista mitä oon ikinä nähnyt! :)

Anonyymi kirjoitti...

onks teil oikee joku kuvaaja kuka ottaa nöitä kuvia ku aina nii hienoja!? :)

Anonyymi kirjoitti...

Olette aivan upeita voimistelijoita ja todella kaunis taas tämä ohjelma, ihan ehdottomia suosikkejani! Kiitos paljon elämyksestä, odotan kovasti näkeväni taas Liedossa! Tsemppiä teille =)

Anonyymi kirjoitti...

voitteko laittaa videon ohjelmasta tänne blogiin?

Anonyymi kirjoitti...

montako kokonaista teette reeneissä yleensä?:)

Tiina kirjoitti...

kiitos kaikille ihanista kommenteista kehuista ja tsempeistä!!!! niitä tarvitaan että jaksaa taas pakertaa treeneissä!!! ;)Tässä vähän vastauksia kysymyksiinne:
-Meillä ei ole ketään erityistä kuvaajaa joka ottais kuvia, vaan nä kuvat on (mun tietojen mukaan) osa Missun serkun ja osa meijän jojon, Krisun ottamia:)
- Videoa tulee ehkä jossain kohdassa jos joku sen osaa tänne laittaa sitten kun saadaan sellanen suoritus mikä halutaan laittaa tänne, ehkä kauden loppu puolella :)
- kokonaisten määrä treeneissä vaihtelee aika paljon eri aikoina. Ollaan jatkettu meille ex- Pippureille tutulla nousu,lasku systeemillä eli kokonaisten määrä nousee tai laskee aina kahdella. Esim jos maanantaina tehdään 4 kokonaista , tiistaina tehdään 6. kokonaisten määrä nousee yleensä kisojen jälkeen ja laskee seuraavia kisoja kohti. Maksimi kokonaisten määrä on 12 ja minimi 2. Jos jäi epäselvyyksiä niin saa toki kysyä vielä tarkennusta ;)