lauantai 21. huhtikuuta 2012

suuntana JYVÄSKYLÄ

Terve taas kaikille! On ehtinyt taas vierähtämään jonku aikaa viime postauksesta joten päätin nyt selostella tänne vähän viimeaikojen tapahtumia ;) Viimeviikonloppuna oli siis TUL:n piirin kisat jotka käytiin Liedossa Lieto hallissa. Edeltävällä viikolla oltiin vaihdettu treenipäivässä paikat kahdeksalle ja vaihdettu vähän kokoonpanoa et mahdollisimman moni pääsis kisaamaan.Oltiin myös vaihdettu ongelmallinen pikkunosto. Aamu harkka suju tavalliseen tapaan: muuten hyvä mutta vähän lisää potkua vielä.. Harkkasuorituksen ja loppuverkan jälkeen tallusteltiin Missulle syömään herkullista pestopastaa ja salaattia sekä laitteleen itteämme kisakuosiin. Suuri kiitos Missun äitille ihanasta ruoasta !!!!!;) Kun kaikki oli syöty ja tällätty, lähdettiin takas hallille ja alotettiin lämppä!Pian Sitten oliki meijän vuoro vallata matto. Suoritus suju ihan kivasti, muutamia pieniä virheitä ja alussa vähän eriaikaisuutta. Lattiatasapaino joka ei tähän asti oo ottanu onnistuakseen kisoissa , saatiin nyt sujumaan ongelmitta ja tasapainosarjakin oli ekaa kertaa varman näkönen :) Kannustus oli loistavaa (kiitos!) ja loppurivissä huomattiin jpa muutamien katsojien pyyhkivän kyyneleitä silmäkulmista, aika hämmentävää, mut siistiä;)Pisteeet nousivat viimekisoista ja saatiin kans tavoiteltu ilmaisu bonus. Sijotuttiin hopealle ja kultaa nappasi Sanix:) ONNEA!
Palkintojen jaon jälkeeen napsittiin mitallikuvia ja yhteiskuvia Sanixin kanssa.
Viikko sitten perjantaina, ennen piirin kisoja saatiin treeneissä ilo uutisia! Sartsa kerto meille et päästään Bulgaarian World Cuppiin tekemään nollapiakkaa jos vaan halutaan. Harjotusten jälkeen jokanen keskusteli kotona ja lauantai aamulla piti sitte ilmottaa onko valmis lähtemään reissuun. Yhteistuumin päätettiin pakata kamat ensiviikolla ja suunnata kohti Varnaa, joka onkin ex pippureille jo vanha tuttu ;)!Cooool!
Viime sunnuntaina laitettiin sitte uudet paikat MM karsintoja ja Bulgaarian kisoja varten kahdeksalle. Kokonaisia on ollu vaihteleva määrä ja ollaan tehty myös paljon "käsi" kokonaisia, eli kokonaisia joissa tehdään pelkät kädet ja ilmaisu. Ollaan tehty pieniä muutoksia ohjelmaan joissa Vilma on taas ollut suurena apuna! Kiitos Vilmis! Ollaan myös hiottu ohjelmaa , joka on näköjään ollut ihan tarpeen kuvan perusteella XD
Tänään onki sitten suuntana Jyväskylä jossa huomenna kisataan MM paikoista. JÄNNNÄÄÄ! tsemppiä kaikille mm karsintoihin tuleville ja myös niille ketkä kisaavat kilpasarjan Sm mitalleista tänäviikonloppuna!GO COWIKSET;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huomiseen koitokseen! Onnistunessanne ootte todella korkeella!

Anonyymi kirjoitti...

Jee, olin 8000 kävijä! :) Mut joo, rakastan teiän musiikkia, ohjelmaa, pukua, kampauksia, kaikkea!! <3
Ois niin siistii, jos pääsisitte MM-kisoihin, joten tsemppiä katsastukseen!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että pidin todella paljon ohjelmastanne tänään Jyväskylässä! Ihan ehdottomasti yksi suosikkikoreografioistani koko katsastuksessa. :) Myös suoritus oli upea!

Anonyymi kirjoitti...

ketkä nyt pääsee matolle tän kauden aikana? Pääseekö kaikki edes kerran?

Anonyymi kirjoitti...

mitä toi otsikko tarkottaa?