torstai 26. huhtikuuta 2012

здравословен

Vihdoinkin sain massiivisen pakkauskriisini loppuun ja ehdin näpytteleen nopeet kuulumiset ennen lähtöä! Viimeviikonloppuna oli siis Vaajakoskella MM karsinnat.Matkaan lähdettiin Felxien ja Sanixien kanssa lauantai iltapäivällä ja perillä oltiin illalla. Käytiin hhotellin ravintolassa syömässä ja sit mentiin nukkumaan. Kuheen hyvin ei kyllä ketään nukuttanu (paitsi Annaa joka oli yyyyber skarppina kokopäivän. Hyvä Anna!) ku ihmiset mesos ja lauleli käytävillä. Aamulla sit herättiin joskus ja päätettiin oikeen paostaa treeninutturoihin ja valmentajat oli ylpeitä. Aamupalan jälkeen lähettiin kisapaikalle bussilla ja siellä hengattiinki sitte koko päivä. valitettavasti meijän tsemppilevyt oli kaikki unohtunu kotiin joten tunnelma oli vähän pliisu lämpässä. En muista millanen aamuharkka oli mut kai ihan ookoo. Aamuharkan jälkeen kuitenki meillä oli pientä asenne ongelmaa, varmaan väsymyksestä johtu ja tietty treenilevyn puutteesta ja valmentajat piti meille pienen palopuheen joka autto skarppaamaan ja panostamaan loppupäivän:)
Ennen lämppää hälytettiin bussi paikalle et saatais sieltä kajarit ja uutta treeni-soittolistaa kehiin nostaan tunnelmaa. Tunnelma nousi mukavasti ja oliki hyvä fiilis mennä matolle. Harmi vaan fiilisteltiin vähän liikaa ja tuli paljon eri aikasuuksia ja tasapainovirheitä. Suoritus ei ollu kovin hyvä joten päätettiin parantaa rutkasti ens kierrokselle. Otettiin hetki lepoo ja alotettii pikalämppä ja tehtiin kohtii jotka ei ekal kierroksel sujunu. Toka suoritus oli varmempi ja yhtä aikasempi, muttei vieläkään hyvä. Uus nostokohta esimerkiks epäonnistu ja oli siel kaikennäköst muutakin. Harmitti vähän kun ei pystytty näyttään sitä parasta tasoa mitä osattais, mut täst on hyvä lähtee parantamaan;). Otettiin pari "Turku" kuvaa Fexien ja Sanixien kans ja lähettiin kotiin. Matkalla pysähdyttii syömää Oriveden ABCllä jonka jälkeen tuliki uni silmään bussissa.
Nyt ollaanki sit PANOSTETTU treeneissä laatuun ja puhtauteen;) Tänäään lähetään Bulgaariaan Varnaan tekemään nollapaikka World Cupin kisoihin. Reissu starttaa Tuomiokirkolta puol kuus Sanixien kanssa ja sit körötellään Helsinkiin ja sieltä lennetän Varnaan! HYVÄÄ VAPPUA!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tsemppilevyjä te yleensä kuuntelette?

Anonyymi kirjoitti...

tsemppii teille ja sanixseilleki!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppii toooosi paljon teille ja Sanixeille !! (:

Anonyymi kirjoitti...

mitä tarkottaa nollapaikka?

Safiirit kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Teil oli tosi ihana ohjelma. Oli mun kevään suosikki. Toivottavasti teiltä nähdään yhtä ihania ohjelmia ja taitavaa voimistelua jatkossakin <3

Anonyymi kirjoitti...

EI!!! Eihän eilinen halaaminen esiintymisen jälkeen tarkottanu et te lopetatte??? Ootte niin hyviä että ette voi lopettaa!!! :(

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte tosi taitava ja yhtenäinen joukkue.Se ois TOSI harmi jos lopettaisitte ,koska kevään ohjelma oli yks mun suosikeista koko mun voimistelu-uran aikana ! Tsemppii teille jatkoon !

Anonyymi kirjoitti...

Teidän tän kauden ohjelma oli vaan niin upee! Tuotti kylmät väreet joka kerta! Varsinkin TUL:n mestiksissä! Ihanaa että laitoitte kaikki lavalle, oli jotain niin upeeta katsottavaa! Toivon että jatkatte! (--:

Anonyymi kirjoitti...

Onko totta että te lopetatte??? :(

Anonyymi kirjoitti...

EI miks lopetitte!? Teit oli kuitenkii niin paljo! voi ei! =( Tulee ikävä, koska tää teidän tän vuotinen ohjelma oli koko kauden parhaita! Kylmät väreet ja Tullarit mis teit oli 11 laval! WAU!♥

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko laittaa tullari suorituksen tänne?!?!?!?

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikkijoukkue aivan ehdottomasti, kun näin sen Piano-ohjelman. Menee kylmät väreet, kun vain ajattelenkin sitä !!! Aivan UPEA joukkue olitte, harmi kun lopetitte.
Eräs äitie