torstai 26. huhtikuuta 2012

здравословен

Vihdoinkin sain massiivisen pakkauskriisini loppuun ja ehdin näpytteleen nopeet kuulumiset ennen lähtöä! Viimeviikonloppuna oli siis Vaajakoskella MM karsinnat.Matkaan lähdettiin Felxien ja Sanixien kanssa lauantai iltapäivällä ja perillä oltiin illalla. Käytiin hhotellin ravintolassa syömässä ja sit mentiin nukkumaan. Kuheen hyvin ei kyllä ketään nukuttanu (paitsi Annaa joka oli yyyyber skarppina kokopäivän. Hyvä Anna!) ku ihmiset mesos ja lauleli käytävillä. Aamulla sit herättiin joskus ja päätettiin oikeen paostaa treeninutturoihin ja valmentajat oli ylpeitä. Aamupalan jälkeen lähettiin kisapaikalle bussilla ja siellä hengattiinki sitte koko päivä. valitettavasti meijän tsemppilevyt oli kaikki unohtunu kotiin joten tunnelma oli vähän pliisu lämpässä. En muista millanen aamuharkka oli mut kai ihan ookoo. Aamuharkan jälkeen kuitenki meillä oli pientä asenne ongelmaa, varmaan väsymyksestä johtu ja tietty treenilevyn puutteesta ja valmentajat piti meille pienen palopuheen joka autto skarppaamaan ja panostamaan loppupäivän:)
Ennen lämppää hälytettiin bussi paikalle et saatais sieltä kajarit ja uutta treeni-soittolistaa kehiin nostaan tunnelmaa. Tunnelma nousi mukavasti ja oliki hyvä fiilis mennä matolle. Harmi vaan fiilisteltiin vähän liikaa ja tuli paljon eri aikasuuksia ja tasapainovirheitä. Suoritus ei ollu kovin hyvä joten päätettiin parantaa rutkasti ens kierrokselle. Otettiin hetki lepoo ja alotettii pikalämppä ja tehtiin kohtii jotka ei ekal kierroksel sujunu. Toka suoritus oli varmempi ja yhtä aikasempi, muttei vieläkään hyvä. Uus nostokohta esimerkiks epäonnistu ja oli siel kaikennäköst muutakin. Harmitti vähän kun ei pystytty näyttään sitä parasta tasoa mitä osattais, mut täst on hyvä lähtee parantamaan;). Otettiin pari "Turku" kuvaa Fexien ja Sanixien kans ja lähettiin kotiin. Matkalla pysähdyttii syömää Oriveden ABCllä jonka jälkeen tuliki uni silmään bussissa.
Nyt ollaanki sit PANOSTETTU treeneissä laatuun ja puhtauteen;) Tänäään lähetään Bulgaariaan Varnaan tekemään nollapaikka World Cupin kisoihin. Reissu starttaa Tuomiokirkolta puol kuus Sanixien kanssa ja sit körötellään Helsinkiin ja sieltä lennetän Varnaan! HYVÄÄ VAPPUA!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

suuntana JYVÄSKYLÄ

Terve taas kaikille! On ehtinyt taas vierähtämään jonku aikaa viime postauksesta joten päätin nyt selostella tänne vähän viimeaikojen tapahtumia ;) Viimeviikonloppuna oli siis TUL:n piirin kisat jotka käytiin Liedossa Lieto hallissa. Edeltävällä viikolla oltiin vaihdettu treenipäivässä paikat kahdeksalle ja vaihdettu vähän kokoonpanoa et mahdollisimman moni pääsis kisaamaan.Oltiin myös vaihdettu ongelmallinen pikkunosto. Aamu harkka suju tavalliseen tapaan: muuten hyvä mutta vähän lisää potkua vielä.. Harkkasuorituksen ja loppuverkan jälkeen tallusteltiin Missulle syömään herkullista pestopastaa ja salaattia sekä laitteleen itteämme kisakuosiin. Suuri kiitos Missun äitille ihanasta ruoasta !!!!!;) Kun kaikki oli syöty ja tällätty, lähdettiin takas hallille ja alotettiin lämppä!Pian Sitten oliki meijän vuoro vallata matto. Suoritus suju ihan kivasti, muutamia pieniä virheitä ja alussa vähän eriaikaisuutta. Lattiatasapaino joka ei tähän asti oo ottanu onnistuakseen kisoissa , saatiin nyt sujumaan ongelmitta ja tasapainosarjakin oli ekaa kertaa varman näkönen :) Kannustus oli loistavaa (kiitos!) ja loppurivissä huomattiin jpa muutamien katsojien pyyhkivän kyyneleitä silmäkulmista, aika hämmentävää, mut siistiä;)Pisteeet nousivat viimekisoista ja saatiin kans tavoiteltu ilmaisu bonus. Sijotuttiin hopealle ja kultaa nappasi Sanix:) ONNEA!
Palkintojen jaon jälkeeen napsittiin mitallikuvia ja yhteiskuvia Sanixin kanssa.
Viikko sitten perjantaina, ennen piirin kisoja saatiin treeneissä ilo uutisia! Sartsa kerto meille et päästään Bulgaarian World Cuppiin tekemään nollapiakkaa jos vaan halutaan. Harjotusten jälkeen jokanen keskusteli kotona ja lauantai aamulla piti sitte ilmottaa onko valmis lähtemään reissuun. Yhteistuumin päätettiin pakata kamat ensiviikolla ja suunnata kohti Varnaa, joka onkin ex pippureille jo vanha tuttu ;)!Cooool!
Viime sunnuntaina laitettiin sitte uudet paikat MM karsintoja ja Bulgaarian kisoja varten kahdeksalle. Kokonaisia on ollu vaihteleva määrä ja ollaan tehty myös paljon "käsi" kokonaisia, eli kokonaisia joissa tehdään pelkät kädet ja ilmaisu. Ollaan tehty pieniä muutoksia ohjelmaan joissa Vilma on taas ollut suurena apuna! Kiitos Vilmis! Ollaan myös hiottu ohjelmaa , joka on näköjään ollut ihan tarpeen kuvan perusteella XD
Tänään onki sitten suuntana Jyväskylä jossa huomenna kisataan MM paikoista. JÄNNNÄÄÄ! tsemppiä kaikille mm karsintoihin tuleville ja myös niille ketkä kisaavat kilpasarjan Sm mitalleista tänäviikonloppuna!GO COWIKSET;)

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Aluekisat

Lauantain aluekisat alkoi meijän osalta melko onnistuneella aamuharkalla. Kisasuoritukseen tarvittiin kuitenkin vielä sitä tekemisen meininkiä ja ilmaisua lisää. Hyvillä fiiliksillä ruvettiin meikkailemaan, laittamaan hiuksia ja syömään. Meillä oli tosi paljon aikaa hengailla kisahallilla ennen kuin alotettiin oma kisalämppä ja otettiinkin kuvia heti marssin jälkeen ja käytiin myös ulkona piristymässä. 






Kisasuoritukseen valmistautuminen suju hyvin ja ehittiin tekemään hyvin osia sun muita juttuja:). Ennen kun päästiin matolle jouduttiin odottamaan kauan, että kuuluttaja sai kuulutettua monet pisteet siihen väliin, mut se ei meijä fiilistä laskenu!




Kisasuoritus oli onnistunut! Fiilis oli kohillaan ja tuntu tosi ihanalta esiintyä yleisölle. Monet kymmenet kokonaiset ei siis olleet menneet hukkaan ja meidät palkittiin aherruksesta.



Parannettavaa jäi kuitenkin ensikisoihin, joten uurastus senkun jatkuu treenisalilla niin saadaan kaikki epävarmuudet tasapainoissa ja muissa kohissa pois. ;)



Pisteiksi saatiin 5.53, 3.60, 8.50 ja yhteensä 17.63. Se riitti toiseen sijaan.



Onnittelut kaikille mitalisteille ja nähään taas kisoissa! :)